Zijn wij in de kern vleeseters, alles-eters, vegetariërs of veganisten?

Zijn wij in de kern vleeseters, alles-eters, vegetariërs of veganisten?

Hoog tijd om de discussie aan te zwengelen. In mijn video hieronder geef ik je mijn mening én een paar argumenten om “op te kauwen”:

Ik ben erg nieuwsgierig naar jouw leefwijze en jouw overtuigingen. Misschien heb je wel een paar redenen voor het eten van vlees, vis en andere dierlijke producten waar ik nog géén weet van heb! Dus plaats je reactie hieronder en let’s discuss folks.

Hartelijke groet,
Alex Greve

P.S. Als je nog interesse hebt in de dagworkshop op zaterdag 26 november, meldt je dan nu aan via:
http://www.bodywatch.nl/aanbieding/workshop.php

 

Ook hierin gaan we uitgebreid van gedachten wisselen over voeding, maar wat centraal staat is: hoe krijg ik mijn eetgewoonten om? En in tegenstelling tot eerdere berichten: de biologische lunch met producten uit eigen tuin is inclusief!

P.S.2. Op de lunchkaart staan overheerlijke gerechten voor zowel vlees- als niet-vleeseters 🙂

Comments

comments