ZelfSlank

 
het ZelfSlank PlanHet meest praktische, toegankelijk en complete afslankprogramma van Nederland
Lees meer….


Ontstekingsvrij

 
het Ontstekingsvrij PlanLeefstijl kan leiden tot chronische ontsteking. Chronische ontstekingen spelen een rol bij ziekten als astma, reuma en fibromyalgie. Bestrijd de ontsteking met deze specifieke leefstijl en je klachten nemen af.

Lees meer….


Darmkracht

 
het Darmkracht PlanRichtlijnen, tips en darmvriendelijke voedingsplannnen om van darmklacht naar darmkracht te gaan. Effectief bij o.a. prikkelbare darm.
Lees meer….


Diabetesmeester

 
het Diabetesmeester PlanEen optimale controle over uw bloedsuiker gaat het niet alleen om wat u eet, maar ook: hoe u het bereid. Het Diabetesmeester Plan houdt uw bloedsuiker stabiel zonder aan smaak in te boeten.

Lees meer….


Gluten&
Lactosevrij

 
het Glutenvrij PlanGlutenvrij eten is noodzakelijk bij coeliakie of andere vormen van glutenintolerantie. Het BodyWatch Glutenvrij Plan maakt het volgen van een glutenvrij dieet praktisch. Je dieet (of dat van je kind) aanpassen is namelijk al lastig genoeg.

Lees meer….


Candidaweg

 
het Candidaweg PlanOverwoekering van candida wordt bestreden met een aangepast eetpatroon, de juiste supplementen, onthaasten en specifieke beweging. Candidaweg doet Candida de das om.

Lees meer….