Over Ons

Alex Greve

Mijn naam is Alex Greve en BodyWatch is een bedrijf dat ik in 2004 ben gestart, naar aanleiding van een aantal boeken (“Vergeet het dieet!” en “Honger naar Meer: in 7 weken macht over gewicht én gezondheid”) die ik het over een gezonde leefstijl schreef. BodyWatch is mede opgericht met hulp van een aantal diëtisten.
Ik zie mezelf naast ondernemer als een leefstijl-coach: iemand die zich richt op mensen helpen van ongezonde naar gezonde leefgewoonten te gaan.

Enige jaren terug, rond 2007, werd ik geveld door een langdurige infectie, die mij uiteindelijk bijna 2 jaar “aan de kant” hield. Ik ben zelf aan de hand van een specifiek eet- en leefpatroon van deze chronische infectie hersteld (het “chronische” was er dus op een bepaald moment echt af). Deze ervaring, hoe moeilijk die ook voor mij is geweest, heeft mij gesterkt in het onderzoek naar de optimale leefstijl. Zowel om hier zelf baat bij te hebben als om anderen in hun zoektocht naar optimale gezondheid van dienst te zijn.

Mijn filosofie is dat alleen persoonlijke ontwikkeling garant staat voor blijvend én gezond gewichtsverlies. Bovendien geloof ik dat afvallen (of op een gezond gewicht komen) vanzelf gaat, zodra je erachter bent waar alle ongezonde verleidingen vandaan komen.

Ook is het als je het mij vraagt van belang om niet te steng voor jezelf te zijn, te blijven genieten van het leven en sport niet als verplichting te zien, maar als spel.

Voor vragen of suggesties, ben ik het beste per email te bereiken: support@bodywatch.nl

Telefoonnummer vanuit Nederland: 084-8367340 (€ 0.20 per minuut)
Telefoonnummer vanuit het buitenland: +31848367340