Disclaimer

Disclaimer

BodyWatch biedt enkel leefstijladvies en géén medicijnen of supplementen. Voer altijd eerst overleg met uw huisarts of specialist over de te volgen aanpak.

BodyWatch legt de nadruk op meer beweging, gezonde voeding (grotere consumptie van fruit en groenten in de juiste combinaties) en eliminatie van stress. Er zijn er bij ons geen bijeffecten van ons plan bekend anders dan enkele “gebruikelijke” symptomen die een gevolg kunnen zijn van detox en gewichtsverlies: een lichte duizeligheid, slapeloosheid, misselijkheid en tijdelijke afname van energie.

Heeft u twijfel bij het volgen van het plan om medische redenen of om één van de bovenstaande mogelijke uitwerkingen, raadpleeg dan ten alle tijde eerst uw huisarts of specialist.

De aangeboden informatie op deze site heeft een informerend karakter. BodyWatch is niet verantwoordelijk voor het zonder doktersadvies wijzigen, behouden, of aanpassen van de leefstijl. De inhoud van deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, mede op basis van de wetenschappelijke onderzoeken die hier worden aangehaald.
De reacties van klanten op deze site zijn reacties van échte mensen en deze personen zijn op geen enkele wijze betaald om deze reactie te geven. Niet iedereen zal dezelfde positieve effecten van het plan ondervinden. De klantreacties zijn puur bedoeld om te laten zien wat mogelijk is wanneer het plan strikt wordt gevolgd.

Wet kopen op afstand
Sinds 1 februari 2001 is de wet “kopen op afstand” van kracht. In het kort komt het erop neer dat u als consument bij aanschaf op internet recht heeftn op een afkoelingsperiode van 7 werkdagen na levering van het product. U mag een koopovereenkomst binnen deze periode ontbinden. Door deze wet hebben consumenten een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien.

Uiteraard is deze wet kopen op afstand ook van toepassing op alle programma’s die BodyWatch aanbiedt.